Harta Karun dalam Handbag..

So hari ni punye Blog’s Challenge Post tajuknya: Day 08 – Whats in my handbag/purse.

Sebab dalam purse aku ntah banyak resit jek and ntah ape2 card..cam malas plak nak kasi korang tengok..hehehe..so yang dalam handbag jek ok la ek…

apa-dalam-handbag

  1. Diapers Alif barang 2-3 helai..
  2. Baju and and seluar spare untuk Alif
  3. Sandal Alif
  4. Beg Makeup aku yang kecik comel..
  5. Beg shopping free from nescafe..berguna time2 campaign tak guna plastic bags tu..
  6. Pen and kertas..kot2 nak kena tulis ape2 ke…
  7. My Purse….

Tu yang ade dalam gambar..normally kalau keluar ade lagi satu yang kena bawak…Alif punye botol air..owh..and tak lupe juga henpon kesayangan…hehee..

Kay le..itu jek.. 😀

p.s: Aku dok berusaha untuk kasi blog aku ni cepat sikit load..korang rasa ade beza tak??

 

 

written by beba

One thought on “Harta Karun dalam Handbag..”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>