Handmade Purse~~

Fuh..fuh..kasi tiup habuk dlu sket..hehehe.. :p

Takde cite gempak pon yang nak dibagitau kat post ni..but saje2 jek nak tunjuk my new handmade purse..yang aku BELI tak berapa lama dahulu..hehehe…beli ye..bukanlah hasil tangan aku sendri…payah kot nak buat..lagipon aku belum ade mesin jahit lagi..tapi rasanya memang takkan buat kot handmade purse ni..cam leceh..

so ni la rupenyer…

purse-handmade-baru

cam kiut kan?? purse ni pakai zip..lupe plak nak amik gambar interior dier..huu..but cam best gak la..banyak ruang untuk letak duit yang tak seberapa, then cards ngan tempat syiling pon ade compartment berzip kat dalam gak..

aku beli online jek..RM55 kot kalau tak silap + cost postage ke KK ni..dah lupe plak beli kat site mana..heehe..malas nak godek2 carik kat ne.. 🙂 Tapi nama kedai tu cam something like ‘Hu Hu’ gitu la kot…

kay la takde update ape sangat pon ni..huu..

p.s: Bile la nak start buat project handcraft baru ni..hehe.. :p

written by beba

Incoming search terms:

  • cara buat beg duit (28)
  • Cara membuat beg duit (28)
  • cara buat beg duit felt (16)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>