First time dapat more than 500K!

wohohohoho…first time ni…payah tau nak dapat…

dah berapa lama dah..akhirnya baru dapat lepas ke 500K++ ni…

hahaha…aku ni excited jek lebih..tapi tak bagitau plak apenye yg 500K ni…untuk memendekkan cerita gambar kat bawah ni jek la dapat terangkan segalanya..hhohoho.. :p

bejeweled-blitz-score

there! hahaahah..nice ek..tapi sket jek lagi nak capai 600K…tapi takde rezeki plak…ni lah score paling tinggi aku pernah dapat dalam Bejeweled Blitz ni..jom la main same2…heheeheh.. :p

masa submit score ni cam ade problem sket takle nak publish video kemenangan aku tu..rugi2…so wat jek la screenshot gitu.. 😀

written by beba

4 thoughts on “First time dapat more than 500K!”

  1. beba Post Author

    @nad hahahhaa..btol kan..addicted..pas one minute..sambung lagi one minute..tak sudah2..sangat2 addictive..

    @nur rosalinda haahahahahahaha…blog cikai gini takkan la dapat sampai 500k…blog glemer gile pon dapat puluh2 ribu jek… :p tapi kalau dapat pon best gak tu..haahahah..bukan setakat best jek..mmg best tahap guling2 atas tanah tros..

  2. [email protected]

    lorrr.. sabor je la… suspen suspen.. he he he.
    K.Izan tak berapa rajin layan game he he

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>