Favorite Things?

For yesterday’s Blog Challenge: Day 07 – 10 of my favorite things..

Hehe..semalam malas betul la aku nak dok mengupdate blog..lagipon pening gak aku dok pikir 10 benda favorite aku…sampai skang pon tak dapat 10 barang…so instead of 10 things aku just listkan 5 things jek..hehe… 😀

Tak de turutan tau list ni..mana2 jek la..

1. My Dell Laptop – Inspiron 1420 yang dah pon nak 5 tahun berkhidmat ngan aku dan masih lagi kuat bekerja untuk aku everyday.. 😀 ..semua barang2 yang ada dalam laptop ni memang berharga laa..segala hasil kerja aku ape yang aku dah buat dalam 5 tahun ni..mostly ade tersimpan dalam ni..dan jugak gambar2 yang banyak gile dalam ni…:D

dell laptop

2. My not so new advance birthday present from dak p yang aku dalam awal bulan Jun lepas.. 😀 My first smartphone Samsung Galaxy S. Thanks dak p..

My Favorite Thing- Samsung Galaxy S

3. My Xbox360 yang sekarang ni cam collecting dust kat dalam cabinet tv…hehehe..dah lama gile rasanya aku tak main game ni…last game aku main Final Fantasy 13 yang still belum tamat2 lagi.. 😀

My Favorite Thing- XBox360

4.  My photobooks collection yang aku cam agak bangga la ngan diri sendri..hehehe..skang ni dah ada 8 buah dah photobook aku..next project tak sure lagi nak buat ape..hehehe..My Favorite Thing- Photobook Collection

5. Lastly my Novels..sejak aku menetapkan KK 3 tahun lebih ni..dah banyak gak la collection buku aku…yang dulu2 punye still berkotak2 kat kajang tu tak tau la ape cerita..mintak2 la elok..huu…gambar bawah ni cam separuh from my collection sejak dok sini..yang separuh dah masuk kotak..huu..for now..Cita2 aku nak susun semua letak kat shelves cantik2 cam ala2 library tu..tapi belum nak kesampaian lagi.. :p

 

My Favorite Thing- Novels

Wokeh…itu jek…pasni nak kena wat post for today plak..hehehe..wat blog challenge pon dok kena qada’2 :p

written by beba

One thought on “Favorite Things?”

Please let me know what do you think about this post. :D