Famous Amos baru dibuka di 1Borneo!

Tadi kitorang keluar jalan2 gi 1Borneo..gi makan2 sket..aku rasa bulan ni cam banyak gile duit kitorang habes ke makanan ni..hahaha..next month pon kompom makan lagi ni…dah balik Kajang kan…lagi banyak benda nak makan…ape2 yang takde kat sini tu..harap2 ade la yang sudi belanje ke..hahaha..kureng sket expenses bab makan ni.. :p

Alamak terkeluar tajuk plak..so macam tajuk tu dah terang2 bagitau…Famous Amos bukak kedai plak kat 1Borneo..ni pon baru jek lepas menguyah 2-3 keping biskot Famous Amos  yang sodap dan rangup tu.. 😀

famous-amos-di-1borneo

Sempat plak aku berposing jap depan kedai cam tourist plak sebelum masuk jap beli 100g Biskot Famous Amos No Nut..seperti biasa…mahal wooo kalau beli banyak2 ni..lgpon manis..tak elok makan selalu.. :p

famous-amos-di-1borneo-01

Kalau tak silap aku kat Ground Floor la tadi…kat depan2 Parkson tu..see nampak tu ade jual2 perfume bagai tu..kat kat situ laa..

Lama plak kan aku tak masuk blog ni mengupdatekan diri…mood tak datang plak..kalau ikot kan ade jek benda kalau nak post…lagipon cam dok tengah berusaha nak buat duit pakai Clickbank plak…

Baru ni aku ade beli guide untuk Clickbank ni..memang seswai untuk newbie2 Clickbank cam aku ni..memang ape yang dibagi tu straight to the point and senang nak ikot..lagipon takde la merapu meraban ngan segala teknik macam2 sampai pening ke pe..semua simple and cukup la untuk newbie nak start try buat duit ngan Clickbank ni…

Clickbank ni cam affiliate ala2 HeartBeat.my gak..bile orang beli dari link kita..then kita dapat la duit…tapi takde la main click2 tu ye..tapi market kena international laa..so kena speaking la kita ni..tapi kalau dapat memang masyuk..sebab commission dier tinggi and in USD gitu..so pas ni kena la aku merajinkan diri aku ni untuk membuat segala steps yang Zyan (orang yang tulis guide ni) dah ajar ni…

Guide dier ni baru jek semalam keluar public tapi aku beli minggu lepas dah..sebab aku dah terjumpe blog dier awal2 dlu..and minat ngan cara dier sampaikan ilmu dier..muda lagi dier ni…so bile dier bukak jualan awal untuk reviews and subscribers dier, aku rembat dlu satu..

Just in case korang pon berminat ke nak try jugak buat duit ngan Clickbank ni and tak tau mana nak mula or tak tau pon ape benda alah Clickbank ni bule la dapatkan guide Teknik Clickbank Zyan ni…kot2 mak2 cam aku yang dok umah tu..or yang kerja pon bule..wat part time jek..benda2 cam ni pokok pangkalnye kena rajin ye tak..? And kena committed jugak..jangan la budget buat kejap terus dapat duit ke pe..tapi dah kalau ramai yang bule dapat beratus2 or ribu2 USD ni, sure kita pon bule gak kan.. 😀 Insyallah kali ni aku akan commit ngan apa yang aku nak buat. Doa2kan la aku berjaya yee.. 😀 and korang jugak…

p.s: aku pon tak tau apsal tetibe jauh plak menyimpang pon aku dari dok pasal famous Amous ke guide pasal nak buat duit kat Clickbank pulak.. :p

 

written by beba

Incoming search terms:

  • kerja kosong 1borneo 2017 (11)
  • kerja kosong di 1borneo 2017 (3)
  • kerja kosong area 1borneo 2017 (3)
  • jawatan kosong 1borneo (2)
  • jawatan kosong di 1borneo 2017 (2)

3 thoughts on “Famous Amos baru dibuka di 1Borneo!”

    1. beba

      @sang ayah yo laa…tengah berusaha ni..hohoho

      @siha ntah la..glemer jek clickbank ni..dah 10 tahun dah diorang operate..hehehe..kalau yang main affiliate ni tau kot..but ni international laa..omputeh puteh punye.. 😀 saya dah tau lama pasal clickbank tapi tak pernah cuba..baru jek ni nak try..kot2 ade rezeki kat situ.. 😀 try la..mana tau..dapat duit lebih..hehehe..

Please let me know what do you think about this post. :D