[Day 01] A photo of you taken over ten years ago

Payah gak nak carik gambar lama aku ni..tapi last2 jumpe gak satu kat FB kawan lama aku..gambar masa baru2 jek masuk MMU, time Alpha kat Melaka in year 2001…nak tengok aku 10 tahun lepas?

MMU Melaka Tahun 2001

cuba carik yang mana satu? hehehe…time ni aku still belum mengenali make up2 segala ni…eyelash curler, mascara, blusher, eyeliner sume pon memang cam benda asing jek…lipstick kenal laa..tapi tak pakai..apekan lagi eyeshadow…tapi slow2 pastu cam dah kenal laa..skang ni dah jadik takle keluar rumah kalau tak pakai makeup pulak..hehehe..

11 tahun sudah pulak aku still budak sekolah menengah..batch SPM 2000..first batch yang mula dapat result ABC ni..’open certificate’ kot diorang panggil…

sekolah menengah sains selangor..

gambar ni masa pergi class trip ke Petrosains, KLCC…best woo kat situ..hehehe..and kat sebelah aku tu kawan aku..Izniza Afzan nama dier..panggil Ajan jek..owh..aku dlu sekolah kat Sekolah Menengah Sains Selangor..nama jek selangor..tapi kat KL..kat Bandar Tun Razak…hehe..kalau ingat2 balik memori time kat sekolah dlu cam rindu plak zaman2 kat sekolah ni..

beba, weeya and adam

another picture time form 5..kat kelas ni..tengok susunan meja pon kompom korang tau ni time exam kan? hehee..lelaki kat sebelah aku tu dak kelas sebelah..kelas 5 Jaya..nama dier adam. Aku and weeya pulak, kitorang kelas 5 Maju…

Kat MMU Melaka dlu memang cam susah kot aku nak carik gambar..sebab time tu aku takde camera pon..kalau ade pon ntah ke mana2 ntah..hehehe…

kay le..tu jek..orang mintak satu gambar jek aku kasi siap 3 kali…hohoho…

written by beba

Incoming search terms:

  • sekolah menengah sains selangor (45)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>