dah abes tengok baru tau yang sambungan dah kena cancelled..huu..

lately ni memang rasa cam busy jek (tapi sempat jek tengok TV series..hohoho.. :p) hari tu kan aku cakap yang aku tengok cerita Flashforward tu kan?? dah tamat dah pon…tapi of course seperti biasa lepas aku dah tamat tengok season tu mesti nak check pasal season seterusnya kan..so aku pon google laa…tup2 tengok..kata FlashForward Season 2 dah pon dicancelled oleh ABC (tv kat america yang buat cerita ni)…huuu..awatnyaa laaa..kata diorang cerita ni rating tak berapa bagus and makin menurun…dari ape yang aku tengok..cerita ni best jek..cam tak sabar2 nak tau sambungan lagi..tapi apakan daya…huuu..

orang2 kat US (and mana2 yang ada siarkan FlashForward ni la) ada la wat kempen untuk SAVE FLASHFORWARD ni…and according to page tu the current status for FlashForward ni:

So, here’s what we know…1. Our Blackouts and Letters are helping change ABC exec’s minds. 2. Since we have been flooding abc and now fox with so much FF mail, (from all over the world), both networks have hired temps to help sort the mail. 3 There is an “unofficial” decision made regarding FlashForward’s future”. Ple…ase Keep sending Letters to ABC and FOX!

hohoho..harap2 ada la good newsnye nanti..

flashforward season 1

jom tengok flashforward!!

pas ni nak tengok cerita ape plak ek.. ? 😀

any suggestions kawan2?

 

written by beba

2 thoughts on “dah abes tengok baru tau yang sambungan dah kena cancelled..huu..”

  1. ejaa

    ciannye beba…huhuhu ade lak kansel kan.
    myb banyak sangat cite best skang ni, so cite ni pun leh jatuh rate die..
    hehe

    Pe kate tgk cite vampire diaries? haa.. ejaa tggk cite ni mmg dah jatuh hati sudaah..
    bila la leh tgk season 2 nye kan..
    ke dah tgk??

    house??tah.. no ideA:p sebab jarang tgk series ni..mbr je salu donload, kite tumpang tgk je:pppp

  2. beba

    lama tak nampak..hehe..bercuti ek.. 😀

    kalau ditengokkan maybe time slot citer tu pon tak bagus..tu la rating turun..hehe..ape2 pon nasib la..kalau ade tu ade laa.. 😀

    vampire diaries dah tengok dah..hehe..2nd season tahun depan la baru ade tu..sabo jek la menunggu nye..

    house pon tengok..tp tengok kat tv jek..so cam missed2 jek la slalu..hehe..

Please let me know what do you think about this post. :D