Cuba teka ape yang ade??

Nampaknye tak tercapai cita2 untuk buat post hari2 untuk 30 hari..hehehe..bukan pe..banyak pulak benda lain yang nak kena buat..and cam blog ni dah jadik ntah nombor berapa dah dalam list..tu yang tak berupdate sampai hari ni…hari2 ade niat nak update tu..tapi tak terbuat pulak.. :p

So sambung balik post untuk blog challenge..walopon tak bule wat hari2 buat akan ku usahakan untuk cover semua tajuk yang ada.. 😀 Tajuk hari ni ialah “Day 09 – A photo you took”.

Tajuk kali ni cam ingatkan kat aku ade satu gambar yang aku amik masa dalam kereta…on the way gi bandar KK..

ambil-gambar

oren jek..hehehe.. 😀

okay la..tu jek..dah menepati tajuk dah tu…ni cerita lain kejap..hari ni aku berjaya buat satu jenis biskut… 😀 first time aku try buat biskut raya..mentang2 la ade oven baru..semangat jek nak buat biskot..ada lagi satu tu dah siap batter dier..but aku simpan dlu dalam peti ais..sebab lagi sedap kalau dah refrigerate..owh..yang tu biskut chocolate chips aku pernah share recipe dier dlu kat blog ni..

okeh..cam ngantuk gile plak..tido jap kot before nak kena bangun kol 3.30am kang masak sahur..tak sure nak masak pe..but simple2 jek la..letih pulak hari ni.. :p

 

written by beba

Incoming search terms:

  • resepi biskut raya (110)

One thought on “Cuba teka ape yang ade??”

Please let me know what do you think about this post. :D