Confinement set anyone? – revisited

Dolu2 aku ade buat post pasal confinement set ni..kalu korang nk tengok balik check kat post Confinement set anyone?. Nak dijadikan cerita lepas dok sebok nak carik info pasal ni last2 satu ape pon aku tak beli. huuu..

Aritu masa balik Kajang cousin aku (Yatie) ade la promo satu supplement pills ni…dier cakap memang bagus..sbb dier pon mmg da pakai lama gak la…dier kate susu dier pon cam bertambah pekat pas makan pills ni..then mmg takde effect kat baby sbb dier pon breastfeed gak..anak dier si iqin tu dier kata pas makan supplement pills ni da lama da tak kembung perut..so sbb aku pon memang takde makan apa-apa buat masa sekarang ni..jadi aku pon cam agak berminat nak mencuba…dengan harapan semua yang baik2 laa….

Dok cerita-cerita ni tak cakap plak ubat pe nyer…hehehe..supplement pills ni from US…kalau korang nak tengok website company ni bolehlah pergi kat sini.

Nak senang cerita husband yatie (aboy) pon makan gak ubat ni pas dier patah kaki time dok main bola dlu…dier cakap before dier makan ubat ni walaupon da baik da kaki dier tapi still ade sakit-sakit lagi kat tempat patah tu..tp pas makan ubat ni dier kate mmg da ok da laaaa…so dier pon skang ni jadik dealer ubat ni…

so…sebenarnya aku pon da beli da ubat ni from aboy..disebabkan sedara2 punya pasal..aku dapat la ansuran bayaran..haha..kalau tak sedara takde la ek..:p tapi tak tau la kalau dier nak kasi korang…:D

Harga biasa orang lain jual RM350-360 tapi kalau beli kat Aboy korang kena bayar RM320 jek…:D untuk kesihatan..manalah tau kot2 serasi ngan korang..

Panjang da cerita tapi tak cakap pon productnye ape..hahaha…so dengan harga RM320 tu korang akan dapat 3 jenis pills..

Usana Essentials

Usana Essentials

The ESSENTIALS ; for adults are a combination of two products packaged as one:

  • AO PRO, a comprehensive formula of vitamins, antioxidants, and other important nutrients that every adult needs every day for efficient cellular metabolism and to counteract the damaging effects of free radicals.
  • CHELATED MINERAL, a full-spectrum blend of essential minerals and trace elements in a balanced, highly bioavailable formulation. When taken together with AO PRO, these supplements complete the nutritional foundation for every adult.

dan one Optimizer

Optimizer - Proflavanol

Optimizer - Proflavanol

Proflavanol

Proflavanol is a key weapon in your antioxidant arsenal. USANA uses the highest quality grape seed extract. Coupled with our exclusive formulation, Poly C, the free-radical scavengers in Proflavanol provide you with an important tool in the quest for good health.

Proflavanol contains 30mg of grape seed extract and offers antioxidant protection that’s right for you.

Why Proflavanol?

  • Provides an antioxidant formula based on a synergistic combination of grape seed bioflavonoids and Poly C

Selain dari Proflavanol ni ade 6 jenis lagi optimizer and ade pulak lagi micro-optimizer…pastu ade lagi sense..ape ntah..aku malas nak bace…kalau korang nak tengok lebih lanjut tengok la kat sini…

AO Pro ngan Chelated Mineral ni ade 84 tablets, yang Proflavanol ni ade 90 tablets…kalau diikutkan usage instruction kat botol tu kena makan 2-3 tablets gak per day…tapi Yatie cakap dier makan sebijik jek sehari..huu…so untuk penjimatan aku rasa sebijik sehari  pon cukup kot sebagai permulaan..hohoho..tapi aboy cakap suruh makan 2 bijik..huu…lagi cepat nampak result la kot..hohoho..sebijik sudah..:p

kalau ade sesape berminat leave a comment kat post ni ek..nnt aku kasi contact number aboy…tak kesah la korang kat mana-mana pon…dier kate dier boleh pos kat korang…:D

p/s: nnt aku kasi testimoni aku camne resultnyer…:D

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D