Cerita Favorite lepas SPM dolu2..

Dulu2 pas SPM aku dok umah jek..melangut mengabes boreh jek..hahaaha..and aku admit aku ni bukannye anak yang rajin buat kerja rumah dan segalanye ni…bangun pagi pon jarang…mak aku mesti dah tak terkata dah pon nak bising hari2..hahaha…

Cam menceritakan keburukan sendiri plak..hahaha..tapi tu bukan la ceritanya pon…cuma aku teringat dulu2 pukul 11 pagi jek mesti aku dah tercongok depan TV dok tengok satu cerita ni..tak tau la apsal aku suke sangat tengoknye…haahha..tapi aku rasa cam best jek…sampai mak aku pon dah tau dah rutin harian pukul 11 pagi aku…tapi sometimes kalau terbangun awal tu cerita ni ada gak pukul 8 pagi ke 9 pagi ntah..lupe dah aku…

Baru2 ni aku dok tengok balik cerita tu..sebab kat TV ni ye laa..aku tengok2 pon dah kat tengah2 rupenye..season 4 and 5…tu pon aku tengok tak tamat kot..so cam baru2 ni aku dok terjumpe kat tempat biasa aku tengok streaming TV Shows aku kat http://watchseries.eu…so aku tengok la dari mula season 1…

dok cerita2 ni tak bagitau plak citer pe…citer ni pasal space2 ni..konon2 bile manusia dah bule explore universe nek kapal canggih..hehehe..aku mmg suke kan cerita2 gini..adventure..ade lawan2..and entertaining gak laa…sbb tu la tengok kan..hehehe…owh..tajuk dier Andromeda…alah..nama galaksi tu…tapi in this case Andromeda tu ialah nama kapal diorang..

andromeda-gene-roddenberry

agaknye sempat ke kita manusia ni explore universe ni? yang sure nyer..mmg zaman skang ni belum lagi la kan sampai teknologi kita untuk travel in universe..

dulu kecik2 aku minat sangat ngan benda2 kat langit ni..galaksi..planet bintang2 etc..ade gak cite2 konon2 nak jadik astronomer..hahaha..tapi of course la tak menjadi kan..last2 jadik Housewife yang berjaya jek..hehehe..

ok la..tak tau la apsal post aku kali ni cam mengarut jek bunyi nye.. :p

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D