Ape nickname korang?

nickname

source: cartoon stock

For today kena cite pasal nickname la pulak…sebab tajuk for today is “Nicknames you have; Why do you have them

Let me think kejap…ape ek..

Kay la..ni listnya..

  • Beep Beep – Kalau korang tengok road runner mesti korang tau mende alah burung tu selalu wat bunyi ala2 gitu kan..so gitu la intonasinye korang kena sebut..sebabnye..diorang suke2 kot..
  • Boobs – atas sebab yang tak dapat dikenal pasti :p ..yang selalu dok panggil aku gini ade kawan aku si peah..
  • Bebop @ Bipbop @ Beepbob – Ala2 gitu laa..mak aku pon kadang2 dok kalau sms dok tulis nama aku gitu..huu..
  • Dak B – ni special nickname..dak p (en.husband) sorang jek yang panggil aku gini..sejak zaman berchenta lagi nama ni dah lekat..sampai la skang.. 😀

Ntah..tu jek yang boleh dipikirkan..hehehe..nama2 biasa tu Bib, Beba, Bibah tu normal jek la kan..hehe..

Kay la..pendek jek hari ni..ni pon cam dok paksa diri wat gak post ni.. :p

written by beba

3 thoughts on “Ape nickname korang?”

  1. peah

    saya la peah itu yg memanggil ko boobs..need not to explain more to those ppl who has met you…muahahaha…

    and aku save nama ko dlm phonelist and YM mmg nama boobs…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>