Anuar Zain! Never fails to impress me with his songs…

anuar-zainTak tau la kalau korang tau ke tak…aku memang sejak dlu minat gile kat Anuar Zain..for me lagu2 dier semua best…

Aku paling suke lagu Mungkin, Lelaki Ini, Perpisahan, and banyak lagi laaa…

and now he’s out with this new song..a sound track for the upcoming new movie by KRU studios, Hikayat Merong Mahawangsa..

One of the Malay Movie yang aku rasa tak boleh tak tengok..nampak cam gempak..and former boss aku pon ade belakon dalam ni..jadi Senator ke katanya..aku pon tak sure..owh..boss aku tu Orang Putih..

So berbalik pada cerita asal…tajuk lagu ni Sedetik Lebih..

Lagu kat you tube ni separuh jek…kalau nak full pandai2 la carik..hohoho.. :p

And here is the lyrics:

ANUAR ZAIN – SEDETIK LEBIH
LAGU: EDRY KRU

Setiap nafas yang dihembus

Setiap degupan jantung

Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan

Dalam tidur dan khayalan

Aku selalu memikirkanmu

 

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang

Barulah terasa ku bernyawa

 

Kasihku…ku amat mencintai kamu

Kerana kau beri erti hidup

Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

 

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan

Ku bersyukur adanya kamu

 

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia

Asal masih adanya kamu

ANUAR ZAIN – SEDETIK LEBIH
LAGU: EDRY KRU

Setiap nafas yang dihembus

Setiap degupan jantung

Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan

Dalam tidur dan khayalan

Aku selalu memikirkanmu

 

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang

Barulah terasa ku bernyawa

 

Kasihku…ku amat mencintai kamu

Kerana kau beri erti hidup

Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

 

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan

Ku bersyukur adanya kamu

 

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia

Asal masih adanya kamu

written by beba

Incoming search terms:

  • anuar zain (26)

Please let me know what do you think about this post. :D