Aktiviti Meniup Habuk.

Wow. Dah lama sangat ni aku tak update blog. Bukan setakat tak update je, buka menjenguk blog ni pon tak. Hahaha. Makin bertambah lah hutang-hutang post yang kena buat ni. >.<

Mungkinkah lepas ni aku akan rajin balik menulis di sini? InsyaAllah la kot. Banyak sebenarnya nak share. Tapi semenjak dua tiga tahun ni ntah mana ntah pergi segala semangat berblog yang ada dulu. Kawan-kawan dulu yang sama-sama berblog pon ada yang dah maju ke depan, dan ada juga yang dah sama hanyut macam aku. Hahaha.

Post hari ni pendek je, cuma untuk meniup sedikit habuk-habuk yang dah bertimbun ni.

InsyaAllah lepas ni akan ada kategori baru di blog ni. Mihmihmih..

latest-addition

Semoga Mak Beba lebih bermotivasi dan konsisten untuk berblog selepas ni. InsyaAllah. 🙂

p.s: It’s time for a blog makeover! Mihmihmih

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D