AirAsia return tickets for 3 at RM286..ok per.. :D

Hoyee..berjaya lagi mengeluarkan duit dari poket dengan jayanya…

Thanks tu Daus kawan dak p, dier yang bagitau yang malam ni ade start Sale kat AirAsia..selalunye cam dapat newsletter from AirAsia, tapi this time cam takde la plak..tapi tak tau la kot aku termissed ke pe…

Sepatutnya aku nak beli bulan Feb 2012..tapi pikir2 balik..kalau menjadi la plan ‘Project Tambah Anak’ tu..kompom tak le naik kapal terbang time tu..hadoi..takle la plak celebrate birthday Alif kat sane…

Then ingat ke nak beli bulan 11..sebab cam sedang elok la kiranya tarikh yang safe..tapi dak p plak tetibe ade plan pelik dier nak gi tengok MotoGP? hadoi..so beli la akhir bulan October…

tiket-murah-air-asia

kali ni kitorang tak borong makanan..sebab budget sempit..hahaha..gaji dak p pon tak masuk lagi..memula dah masuk makan semua kena dalam RM313 ke camtu…lupe plak..beg as usual 15+15= 30kg..

Balik Kajang lagi..hoyee~~ for kitorang balik kampung ni cam dah sama ngan vacation..hahaha..maybe kalau nak ke mana2 nnt naik kereta jek la…hehe..sampai gak.. 😀

tapi aku cam nampak pattern yang air asia ni dok naikkan harga luggage jek..dlu mule2 RM10 jek kot..then RM15 pastu naik RM20..skang ni dah RM25…tu dalam masa 3 tahun aku duduk kat KK ni laa..aku perasan pattern tu..

then tambah lagi ngan advance seat fees..kalau tak silap aku masa mula RM5 jek..ni dah RM6 dah…huuu..harap2 dier takde la sebok nak naikkan harga lagi…huuu..kasar la blanje aku nak balik kampung nnt…

kay laa..tu jek..dah letih dok isi form AirAsia kat 10 kali…

bukan senang nak dapat tiket murah..ye tak.. :p

written by beba

Incoming search terms:

  • harga luggage airasia (20)

3 thoughts on “AirAsia return tickets for 3 at RM286..ok per.. :D”

Please let me know what do you think about this post. :D