30 Days Blog Challenge (Sesuai untuk orang yang dah takde idea like me.. :p)

beba-30days-blog-challenge

Dok godek2 list lama2 takde la pulak..rasanya dulu ade save..tapi tak kesah laaa…so tadi dok tengok2 soalan2 yang ada kat blog2 yang banyak…ramai gile yang buat mende alah gini..and soalan2 pon macam2 jenis..tapi aku dah pilih soalan2 yang aku rasa aku boleh jawap jek..hehehe..

So starting from tomorrow bermula la blog challenge ni..hopefully aku bule la buatnya.. 😀

Here is my list of blog titles yang akan aku cuba karang sebaik mungkin…

Day 01 – A photo of you taken over ten years ago
Day 02 – A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself
Day 03 – The meaning behind your blog name.
Day 04 – A recipe
Day 05 – A picture of you and your family
Day 06 – Nicknames you have; Why do you have them
Day 07 – 10 of my favorite things
Day 08 – Whats in my handbag/purse
Day 09 – A photo you took
Day 10 – My wedding/future wedding/past wedding
Day 11 – A picture of somewhere you’ve been to
Day 12 – Your siblings
Day 13 – Write about the latest book you read.
Day 14 – A photo of the item you last purchased.
Day 15 – your dream house
Day 16 – A picture of you last year and now, how have you changed since then?
Day 17 – A talent of yours
Day 18 – Your celebrity crush.
Day 19 – Your idea of the perfect first date
Day 20 – A photo of your favorite place to eat.
Day 21 – What’s in your makeup bag?
Day 22 – Something you don’t leave the house without.
Day 23 – How did you meet your current spouse/bf/gf?
Day 24 – Tell about your parents
Day 25 – A hobby of yours
Day 26 – A website
Day 27 – A Childhood Picture
Day 28 – 5 Favorite Foods, 5 least favorite foods
Day 29 – A TV show you’re currently addicted to.
Day 30 – Top 10 Favorite movies of all time

 

Kalau tak mengikut tajuk sangat pon..kira dekat2 pon aci gak la kan.. :p Kalau tengok gini cam banyak la plak kan…hehe..kay laa..tu jek..Kalau korang nak join gak aku jom la sama2 kita membuat blog posts.. :p

So esok la kita mule ek.. 😀

written by beba

7 thoughts on “30 Days Blog Challenge (Sesuai untuk orang yang dah takde idea like me.. :p)”

  1. Pingback: Recipe Biskut Chocolate Chips Simple and Sedap.. ~~ | Habibah & Anas

  2. JaJa-BinX

    menarik sungguh…tapi takde masa nak buat challenge ni..haha..blog pun lama dah terbengkalai..kalo ada masa terluang..rasa nak qada’ tido jer..dok bz melayan baby jer

    1. beba

      hehehe..berblogging ni memang cam kena paksa diri buat gak kadang2 tu…cam aku pon even ngan mende alah ni pon dok cam malas gile nak wat post..dah missed dah ni sehari..kena qada’ post pulak…hehehe..

  3. peah

    cam besh jerk…aku nak try le…tp lepas raya baru setat…bole tak kalo 30 days challenge tuh tuko pada 30x entry..sbb aku pun dah jarang giler blog skang nie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>