Tidur dengan Pregnancy Pillow…

Hi semua,

Kali ni buat post pendek je..2 hari lepas baru je dapat my new ‘Pregnancy Pillow’ macam dah namanya cakap tu…bantal untuk mak mengandung.. begini la rupanya..

bantal orang mengandung pregnancy pillow

so far..macam best je..hehe..thanks to dak p sebab sudi belikan untuk bini dia.. 😀 Aku terjumpe time dok browse facebook wall aku..siap screen shot hantar kat dak p..takde la berharap mana..tapi satgi dia belikan..hehee..

sebelum ni tido same gak..bantal peluk kat depan..ade bantal beso satu kat belakang..tp yang ni mcm kat back support tu cukup2 je la..takde la semak ngan bantal beso kat belakang tu..pastu kang asik bergerak..kena adjust balik..

untuk yang ni macam screen shot kat bawah ni..yang aku hantar kat dak p hari tu..katanya retail price RM319..ye la tu kot..hahaha..aku pon takde survey lebih2..tapi kitorang beli ngan harga RM180 tu lah..rasanya not bad harga tu…sebab aku ade gak pernah tengok2 yang bantal mengandung jenis2 lain ni..mostly RM200++beli pregnancy pillow

kalau nak beli gak..try la sms orang tu..kot dapat lagi harga RM180 ni..hehe..jangan ditanya page facebook dia ape..sebab screenshot tu tak nampak plak nama page orang tu..

tu je la update untuk kali ni..dah pukul 1.21am dah ni..nak pergi bertiduran dengan bantal mengandung ku itu.. :p Thanks dak p..luv ya..hehee..

written by beba

Incoming search terms:

  • maternity pillow murah (11)
  • diy bantal mengandung (1)

4 thoughts on “Tidur dengan Pregnancy Pillow…”

    1. beba Post Author

      memang berguna la..hehe..sebelum ni pon saya pakai bantal kecik2..tapi kang gerak sket nak kena susun balik..gerak lagi susun lagi..heehhe..tu yang beli yang macam ni.. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>