Little P’s 3d scan

At 28 weeks.. Little P pegi berscan2 3d bagai..hehe..

So ini la rupa Little P…

little p 3D scan - muka little p

Ramai yang kata macam Alif..hehehe.. Agak kurang kerjasama gak la dari Little P masa dok buat 3D scan ni.. asik2 dia nak pandang belakang jeee…tanak tunjuk muka dia..ni la gambar yang paling clear..yang lain2 semua nampak belakang dia laa..nampak pipi dia laaa..

Lagi satu Little P ni rasanya macam besar lagi dari Alif dlu..at 28 weeks ni dah 1.1kg dah..Alif dlu ntah la..nak compare tapi mana pulak hilangnya buku rekod Alif tu..huuu..little p 3D scan - mak with doc

Ni pulak saya yang bagai dipam-pam ngan doctor yang menscan Little P..ex-school mate kitorang (aku and dak p) masa kat SMKA Maahad Hamidiah, Kajang dlu..dia baru je bukak klinik kat bandar sri putra.. nama klinik tu Klinik As-Salam.. memang selesa la klinik dia..luas je…and ade aircond..hehehe..pastu siap ade macam kid’s corner ade mainan macam2..happy la Alif dok ngadap mainan2 tu masa dok tunggu..

little p 3D scan - klinik as-salam

Kalau korang dok dekat2 situ bule la gi kalau nak buat 3D scan jugak… 😀 untuk 3D scan ni RM150 dapat satu DVD contains gambar and video skali.. 😀 Contact number ade kat gambo atas tu..

p.s: Nak dijadikan cerita..sebab Alif dok kusyuk sangat main2 kat situ..sampai masa balik bule plak dia tertinggal bantal busuk dia..hahaha.. masa sampai klinik tu dia cam mamai sket..sebab dia tido dalam kereta..tu yang biarkan je dia bawak bantal busuk dia masuk klinik..kalau tak memang dah suruh tinggalkan dah dalam kereta…lusanya baru ayah dia pergi balik klinik dok menjemput Bantal Busuk…huu…

written by beba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>