home alone!

huu..malam ni aku keseorangan kat umah ni..ngan malam esok gak..huu….dak p kate esok kalu sampai umah pon cam da malam gle da..jauh tu..huuu…first time dok umah sorang2 sejak kawen ni..

tp bile dak p jauh ni..rasa angin2 dalam badan ni cam kurang la plak..mesti sbb baby tau ayah dier xde..so cam xmo menyusahkan mak dier..hahaha…

ramai gak la org yg dok tanye..da start minum susu anmum ke..akhirnyer, 2hari lepas aku da berjaya bli susu anmum kat 1borneo..memula cam risau gak takut kalu rasa dier xsedap..heheh..dok pk nk bli perisa ape..dier ade 2 perisa…susu biase yg original tu xpon susu coklat….tanye dak p dier kate bli yg coklat…so coklat laa..bile da rasa kirenyer ok laa…bule diminum..nasib baek! hehe..kalu x mmg terseksa la nk minum hari2…:D huu

skang ni aku da ade list baru makanan yg aku nk makan n belum dapat lagi…kena carik or kena balik kampung..huu..

  1. makaroni yg mak masak..
  2. gulai tempoyak pucuk ubi ngan udang yg nenek wat..
  3. teppanyaki

for now tu jek la kot…ari tu da jumpe da ade satu kedai ni jual nasi lemak yg simple..tp sedap..so nasik lemak da xde masalah la kalu rasa nk makan lagi..heheeh..

cam da letih plak..huu..kay laa..:D

written by beba

4 thoughts on “home alone!”

Please let me know what do you think about this post. :D