hohoho..

cam da lama jek aku xpost kat blog ni..huu..mostly sbb cam xde mud jek nk tulis ape2..en anas plak yg rajin mengupdate skang ni..heheh..memule td rasanyer cam ade benda aku nk citekan..tp da start ni cam blank plak..huuu..tu la cam malas nk update ni…umm..

huuu..ape ek nk cite..cam xde pe plak nk cite..huu..nk cite pasal si kecik dalam perut pon cam kecik sgt lagi..xde rasa ape2 pon lagi..selain dari xsedap badan..dok letih2 xtentu pasal..kenkadang cam rasa makin teruk plak aku nyer rasa mual2 ni…seriously..tu la yg paling xselesa skali..huu..

tp yg paling kesian en anas laa..malam2 dier slalu terdera ngan aku…kena sepak la..kesejukan sbb aku conquer slimut..xbg kat dier lak tu..siap kena sepak gak..hahaha..pastu kadang2 bantal dier pon kena curi..heheh..aku xde la sedar pon ape aku wat..hahaa..tp skang ni mmg susah kalu nk tdo time malam..maybe sbb dak p ade kat sebelah..hahhaah..kalu siang aku tido sorang2 ok jek lena..hehehe…sori dak p!

um..ape lagi ek kesengsaraan dak p sejak aku pregnant ni..huhu..sian gle kat dak p…muah..luv u dak p…hehe..skang ni dak p la tukang urut setia aku..tiap2 hari kena urut tengkuk, bahu n blakang aku..angin byk sgt agaknyer..terasa berat gle..seb bek ade dak p! 😀 hehehe..

written by beba

2 thoughts on “hohoho..”

Please let me know what do you think about this post. :D