hohoho…

hohoho..last time kan aku ade cerita pasal mapley yg anas jumpe tu..baru jek semalam kitorang pegi kat situ..g makan roti canai and mee goreng mamak..2-2 pon besh..mmg puas hati..teh tarik dier pon mmg yg terbaik..rasanyer kat satu sabah ni tmpt tu la yg ade teh tarik paling besh skali…hehehe..

rasanyer cam da agak lama gak aku xpost kat sini..kadang2 aku cam rasa byk gak benda aku nk cite..tp cam xde mud jek nk tulis..then cam rasa xde mende nk cite pon ade..so aku pon cam xtau la yg mana satu yg betul..huu..

skang ni jeans aku da xle nk button! huu..aku still bule pakai jeans..tp da xle button and tu mmg la da jadi xselesa..aku da la xde suar jenis lain da kalu nk g kuar ni…semalam da merajuk2 ngan anas..dok cakap xde seluar n baju nk pakai..huuu..sabo jek la dak p..nk wat camne..layan jek la bini awk ni..hahaha..seriously mmg xlama lagi da agaknyer kang sume suar aku da xle pakai..um…skang ni mmg xnampak lagi..tp tu la..aku da semakin menebal..bak kate anas la..huu..’si tebal’ huu..suke2 jek bagi gelaran kat aku…

um..ape jek lagi ek nk cite..aku skang ni cam da xle nk tulis panjang2 sgt da plak..cam kering jek idea..maybe xingat pon ade..huu..so rasanyer tu jek la kot..hehe..c ya again..:D

written by beba

One thought on “hohoho…”

Please let me know what do you think about this post. :D