baju baby..

hoho..td jalan2..survey2 kedai nk carik baby cot..huu..so kitorang g la kat karamunsing..first skali ade la kedai perabut ni..ade la satu baby cot ni..tp dalam mind aku cam da set nk baby cot yg kaler putih..so cam xmo laa..huu..pastu kat sebelah jek kedai perabut ni ade la nampak satu baby cot ni..putih n cantek..tp..harganyer..hoh..rm699..with mattress..so mmg da out of budget da ni..tp mana2 aku tgk pon..kalu jenis yg camtu..which is 4 in 1 convertible..yes..a baby cot pon ade yg 4 in 1..jgn xpercaya..heheh..benda ni bule pakai sampai umur budak 5 tahun..sbb dier bule jadik baby cot, playpen, bed n sofa bed..tp kalu dapat mmg la sgt besh!! cantek plak tu..tp tu maybe lain kali laaa kot..bile da byk duit..hohoho..masuk dalam wishlist dlu..

nama kedai tu ‘little me‘, selain pada tu ade la gak jual toys etc..pastu dok selak2 baju2 ni..jumpe la baby bodysuit yg sangat comel!!

cute kan? tp aku paling suke la ngan wording yg “don’t wake me, i’ll wake you”…hohoho…so true…then ade gak kitorang singgah pegi tgk kat butik anakku…tp xde la plak baby cot yg kayu dan berwarna putih yg aku nk…cume ade yg jenis kain tu…camtu aku xminat..huu..nampak cam xmasuk angin jek plak..hohoho..tp x tau la kan..tu opinion aku jek..hehe..

um..tu jek la kot..malas nk memanjangkan lagi post aku ni..huu..so kat bawah ni ade la lagi sket baju baby yg kitorang bli..hehe..tp xsume laa..xde keja aku plak dok nk amik sume gambo2 baju baby plak..hohoh..so kay laa..ja ne..

written by beba

Incoming search terms:

  • baju baby (499)
  • baju bayi (127)
  • pakaian baby (30)
  • baju baby online (28)
  • baju baby anakku (27)

Please let me know what do you think about this post. :D