baby boy’s latest update!!

hohoho..semalam 10/12/08 adalah hari check-up baby boy...as usual macam selalunyer..en doctor aku cakap ‘sangat bagus’…heheh…maknanyer xde problem la kan..:D masa scan baby boy pon dier kate sume pon nampak normal…and sekarang ni berat baby boy da naik 413g dari dulu…so skang ni dier da 1.78kg at 31 weeks!! hohoho..( gelak santa claus..heh )

next 2 weeks nnt kite tgk lagi camne progress baby boy..hohoho..skang ni baby boy slalu gak dok galak2 bergerak ni..cam skang ni pon tgh dok menaip ni dier dok gerak2..hehe..tp biasenye kalu lepas aku makan mesti dier dok relaks2 kat dalam perut ni..hehe..agaknyer dier dok enjoy makanan kot..heheh..korek2 makanan..:D

owh..burger favorite aku da kuar da skang ni…nampaknye allah makbulkan doa aku untuk makan burger ni before baby boy lahir n aku terpaksa berpantang..hohoho…aku tak pernah missed pon makan burger ni every year…slalunyer kuar either bulan 1 or bulan 2..tu la aku cam takut xsempat jek..mesti korang pon da bule guess kan aku cakap pasal burger per..hehehe..mesti la Prosperity Burger from McD…lagi2 this year plak double beef lagi!! mmg besh laa…:p xsabarnyer nk makan…hohohoho…

written by beba

3 thoughts on “baby boy’s latest update!!”

Please let me know what do you think about this post. :D