baby boy banzai!!

semalam baru jek pegi check-up as usual..lepas a whooping increase of 600g for the last check-up, minggu ni baby boy  xbekerja keras ntuk menambah berat badan dier…huu..naik 191g jek..so skang ni lebih kurang 2.7kg la en baby boy ni..hoho..

and seperti biasa jugak..doctor aku akan cakap ‘sangat bagus‘..hehe..as for me..naik sampai 2kg!!aiyo..baby boy la ni..orang makan ntuk dier tp dier x amik plak..so mak dier la yg gain weight..tp still in the healthy zone laa..sbb kalu aku check2 for a person with normal BMI before pregnant ni the recommended increase of weight is between 12-16kg kalu xsilap aku laa…so skang ni aku da naik lebih kurang 14kg..bule la lagi kalu nk naik 2kg..hehe..tp xle lebih dari tu..hohoho..

skang ni kirenye menunggu hari jek laa..xlama da lagi nk jumpe ngan baby boy..hehe..beshnye..camne la agaknya rupe dier ek..:D

Dynasty Warriors 6owh..anyway skang ni aku cam tgh rajin plak dok main ps2..hoho..main game Dynasty Warriors 6..game ni sebenarnyer built for ps3…tp pastu diorang release another version for ps2..hoho..seb baik..kalu x mmg xde chance la nk main..huhu..

Zhou Yungame ni aku start main pon masa dynasty warriors 4..tu pon si yas ( adik lelaki ke-2 aku) yang start dulu main..dier main start Dynasty Warriors 3 rasanya…pastu abes sume org pon cam addicted..terutamanya adik2 aku si Rina, Kinah and Imran..sume diorang ade favourite character sendri…cam si Rina..ape2 pon starting dier akan main gune Xiahou Dun ( nama bear dier pon Xiahou Dun!! )sampai da xbule nk level-up lagi da..si Kinah plak..akan main Lu Xun ( dok lekat gamba Lu Xun kat dinding bilik )..and Imran gune Guan Ping…

as for me plak..aku suke Zhou Yun!! hehe..mmg first character yang aku akan gune..Zhou Yun ni cam ala2 Speedy type gak la..and dier pakai spear..so range luas..and good looking gak..hohoho..:D

written by beba

Incoming search terms:

  • dynasty warrior png (15)

6 thoughts on “baby boy banzai!!”

  1. Adie

    laki….hahahha…gitula beba…mane leh terima kenyataan kalah ngan pompuan….nak2 ngan wife. hahahhahah. waaaa bestnye!!! silap2 ko agik awal nie…hahahhaha….pape pon….gudluck to both of us….same2 kite doa…..

  2. beba Post Author

    btol2..ego jek lebih..hahaha..harap2 anak nyer x cam bapak nnt kalah xle nk terima gak..hahah..:p

    awal ke x tu xtau la camne..doa jek laa..asal selamat..hehe..:D amin…

Please let me know what do you think about this post. :D