baby!

hohoho..td tgk baby..da besar da..dlu masa scan last time macam tgk bijik ape jek la..skang ni cam da nampak la sket cam ade kepala ngan badan…doc ade la tunjuk kaki ngan tangan, siap tulang blakang pon..hehe..tp xde la nampak cam tu sgt pon..hahha..doc jek la paham gamba itam putih tu..

ni la gamba paling clear yg dak p bule amik…huuu..dalam tu nampak la kepala ngan badan dier kan..hehe..pastu hari ni doctor kasi ubat baru..cam ala2 vitamin ntuk org pregnant..mintak2 la xde side effect ape2 kat aku..aku rasa kadang2 kalu aku makan acid folic tu cam angin aku bertambah jek…huuu..pastu td kena amik darah..kena cucuk ngan jarum..ade lagi kesan kat tangan ni..hehe..pastu timbang berat..skang ni berat aku 61kg…not bad la kan..heheh..xlama lagi mesti naik lagi…baby makin lama makin besar…blood pressure sume ok..check air kencing pon ok…so aku so far xde problem..alhamdullillah..hopefully sume go on smoothly…n bulan 2 nnt da ade baby!! yeay..hohoho..

written by beba

One thought on “baby!”

Please let me know what do you think about this post. :D