26days..

makin lama makin kurang nombor ni..huu..tp da nama pon countdown kan…heheh…26days jek lagi or as org slalu cakap plus minus 2 weeks..lg2 anak first ni..org cakap slalunyer awal kuarnyer…kalu 26-14=12 ??? aiyo..maknanyer xkurang 12hari lagi baby boy da nk keluar da ni…huuu..

rasa xsabar nk tgk en baby boy + dengan rasa takut nk bersalin nnt..xtau la yang mana nk rasa lebih sket…hahaha..tp hopefully sume pon akan slamat..

skang ni baby boy cam biase jek..hari2 pon gerak2..istilah kitorang kat umah ni untuk baby boy bergerak is ‘baby gu gu‘..hoho..’ gu gu..baby..gu gu‘…ni pon dier tgh dok ‘gu gu’ ni..terbonjol2..hehe..next appointment ngan en doctor is on 21/01/09 nnt…hopefully baby boy membesar ngan normal kat dalam ni..mesti skang ni da lebih dari 2.5kg ni..hehe..:D

parents anas da plan da nk wat aqiqah ntuk baby boy..kalu diikotkan kalu baby boy kena wat 2 ekor kambing..tp mak anas nk wat aqiqah kerbau (kat sabah diorang prefer kerbau dari lembu) tros..huu..macam nk wat kenduri kawen plak..hoho..maybe plus wat cukur jambul skali kot..huu..tu aku xsure..tp xle gak botak terus..sbb mak aku pon nk wat gak nnt kat kajang cukur jambul ni…huu..dier da plan da..so pastu la baru bule kasi botak si baby boy…hohoho…untung baby boy..heheh..kat 2-2 side pon dier cucu pertama..so mmg excited la sume org…heheh..tp mak anas la yg paling happy ni..tahun ni nk dapat 2 org cucu..hoho..kakak anas pon da pregnant..

belah aku plak nnt xtau laaa…adik aku si boem tu pon xabes lagi belajar ni..pas abes blaja kena keja dlu kumpul duit…kalu xcamne plak nk kawen..hehe..si yas xtau laa…silap2 kang dier plak kawen dlu..hahaha..fyi en yas (adik aku yg ke-2) tu da ade dapat da sijil kursus kawen..hohoh..da bule da kalu nk kawen tu..hehe..

written by beba

5 thoughts on “26days..”

Please let me know what do you think about this post. :D