Yeay! dah ‘gelihati’ semula.. :D

akhirnya…dah kembali menjadi ‘glitterati

glitterati status

huu..rugi betol tau..Buffered Earning yg RM15 dlu tu dah turun jadi RM8 and dah changed to Metered Earning dah pon..rugi la RM7..kalau tak dah RM90+ dah earnings aku…huu…

Rezeki bulan May and June memang melimpah ruah ngan Nuffnang ni..terima kasih En. Nuffnang..walopon ko dah potong RM7 aku sebab status Glitterati kena tarik sekejap..hohoho..

earning nuffnang

agaknye tengah2 tahun ni memang orang dok promosi abes-abesan kot…tu banyak sekali masuk iklan tu…alhamdulillah..murah rezeki..hehe..boleh la belanja lebih sket untuk raya nanti!! 😀

written by beba

2 thoughts on “Yeay! dah ‘gelihati’ semula.. :D”

  1. [email protected]

    syukran syukrannnn.. seb baek dah dapat balik status tuh.. gelihati pulak tengokk he he.
    Camne leh dapat balik..? diaorang tersilap kerr..? suspen gak kalau jadi cam adsense. baca kat forum ramai gak terkena adsense kena block bila value dalam tu dah banyakk… isk isk iskk

    1. beba Post Author

      hehe..tu laa..diorang tak silap..saya yg dok letak link from youthsays.com hari tu..tu yg kena tarik tu..tapi dah remove hari tu..dah dapat balik..

      as for adsense tu maybe ala2 pakai black hat or grey hat method nak dapat click kot..hehe..bahaya..sbb google lagi terer detect mendetect2 ni..kalau pakai teknik white hat ni selamat jek rasanya..saya pon tak sure la camnenye..adsense saya dah setahun lebih baru dapat USD20 jek..hehe..takde masa nak create blog baru with high paying keyword ni..blog skang for adsense tu mmg low value nyer keyword..create mmg semata2 nak dapatkan approval adsense dlu…satu click 1sen jek..haha..kadang2 kalau nasib baik dapat la puluh2 sen… 😀

Please let me know what do you think about this post. :D