Top Blogger 2010

Ops..ni bukannye Top Blogger yg bebenor pon..hahaha..kalau ye mesti la blog aku yg tak glemer ni takkan tersenarai pon… :p

Actually aku dapat ni from Cik Ejaa..

Top Blogger 2010 AwardSiapakah Cik Ejaa dalam hidupku ni..actually aku memang tak pernah pon jumpa dier in real life. Setahu aku pas kitorang ber’exchange’ link, everytime aku ada buat post baru mesti dier dengan rajinnye akan tinggalkan comment..and sebab tu membuatkan aku memang suka sangat la ngan Cik Ejaa ni..hehehe..terima kasih sebab rajin datang sini menjenguk Alif..hehehe..

Kalau aku buat giveaway sape yg bagi paling banyak comment ade harapan Cik Ejaa dapat ni..cam ada dalam future plan..so korang2 yang membace..rather than jadi silent reader tu rajin2 la komen ye..mana tau kot2 satu hari terbaik hati lak aku nak bagi something kat pembaca setia aku ni.. :p

and pada sape yang dapat award ni kena la wat benda ni yek:

  1. Thank & link the person that gave you the award.
  2. Pass this award onto 20 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic. (byk sgt ni..huu)
  3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award.

Okay..so award ni aku nak bagi kat:

Cukup la 10 kot..hahaha..

p/s: rasanya aku ade berhutang tag dengan beberapa org..and eyriqazz is one of them. Dah lama da tu..hehehe..

 

written by beba

7 thoughts on “Top Blogger 2010”

    1. beba Post Author

      tu laa..byk tu 20..haha..sbb tu la aku letak 10 jek..tu pon belum lagi habes bgtau kat org2 tu..heehehe..takde lak cakap takle bg kat yg dah ade..tp nnt kang belambak plak post yg sama kat org tu pasal award ni..hahaha..tak digalakkan laa.. :p

      hahaha..tolong la masuk contest aku..haha..tp takde la bias2 ni..haha..semua akan diadili dengan adil dan saksama nya… :p

Please let me know what do you think about this post. :D