Setelah 6 bulan menghilang..BE Nuffnang datang balik…

akhirnya-buffered-earnings-selepas-6bulan

6 bulan wei~~~ Nuffnang tak kasi sebijik pon BE…huu…dah kecik ati dah nak check earnings..tapi tadi saje2 jek la nengok..tak berharap pon..tengok2 ade plak 2 bijik BE menunjukkan muke…

harap2 pas ni banyak balik la BE…aku ade 2 blog ngan Nuffnang ni..2-2 pon dah lama gile tak dapat BE..blog ni dari bulan 1…blog mak aku dari bulan 10 tahun lepas tak dapat BE..sampai la skang ni..nak kata traffic tak banyak tu..tak gak..blog mak aku tu mmg hari2 ramai jek orang masuk…lagi banyak dari blog cikai aku ni…huu…

ape2 pon..bulan ni and bulan lepas cam bulan yang malas nye la aku nak buat post..hehehe..hopefully bulan depan semangat berblog aku datang balik.. 😀

written by beba

One thought on “Setelah 6 bulan menghilang..BE Nuffnang datang balik…”

Please let me know what do you think about this post. :D