Selamat Berpuasa korang..

woh..da lama plak tak update..tak tercapai cita2 aku nak update balik semua cerita2 masa balik Kajang hari tu..hahaha..da nak balik sane balik da pon…tak pe2…malam masih muda…hehehe…

apa2 pon selamat berpuasa kepada korang2 semua…puasa penuh ek..hehehe…nampaknye tahun ni pon boleh la aku puasa penuh cam tahun lepas..heheh…insyallah..:D

Owh..update on online business yang aku nak buat tu..aku pernah war-war kan dlu kat korang yang aku nak bukak online business ni kan…ye la da duduk rumah ni kan..cam nak harapkan duit laki jek tak besh la plak..lagipon limited sket kalau nak beli2 barang-barang ni sume..so harap2 la business aku ni bole la bagi sket income untuk aku…

aku rasa penah kot aku cakap aku nak wat bisnes jual accessories from sabah ni..cam bracelets, necklaces, brooches and etc. tapi kebanyakan nye bracelet la…brooches ni aku amik sket jek buat masa ni..takde design yg aku minat hari tu masa aku beli..owh…to puan pipah..hari tu ko kate kalau ade rantai panjang2 tu ko nak beli kan..haaa…ape lagi..nanti ko kena la kotakan janji2 manis ko tu..hehehe…byk gak aku amik rantai labuh ni..sekali ngan gelang sekali…

dalam 2-3 days ni aku akan berusaha untuk upload semua gambar2 kat website aku tu…target aku nak open online store ni early September ni…hopefully…orang nak raya ni kan nak cantik2..so aku kena gak la bukak kedai ni before raya…as for discount..ade la sket..hehe..baru nak mula takkan la nak discount lebih2..tak untung la aku nanti…:D

owh..cite punye cite..aku tak cakap plak alamat website aku tu…hahaha…nama kedai aku tu Sabah Accessories. Simple name..senang nak ingat…and the URL pon simple gak..same ngan nama kedai aku tu… http://sabahaccessories.com. As for now..maknanya time aku type entry ni la…takde lagi yang aku upload barang2 ni…esok la aku upload sket2…

kat bawah ni ade sket gambar2 bracelets yang aku ade…almost all of barang2 ni aku amik satu jek..so ala2 sorang satu jek la…hehehe..tapi kalau da sold out tapi korang berminat, korang boleh request kat aku..just quote the model number..

written by beba

2 thoughts on “Selamat Berpuasa korang..”

  1. Leha

    Oiks…beba! ko pregnant lg ker??
    hehe..Nway..Salam ramadhan to u n En.Anas oki! Rindu laa Alif..Damn handsome…hehe..hubby aku suka ngan En.Alif!oh yaa.best of luck for ur bizz beb!

  2. beba Post Author

    hahahha..mana ade la leha..lek lu!!! red light aku blom datang lagi ni..:D heheehe..so insyallah penuh la pose tahun ni..hehe..tak yah ganti2..

    hohho..alif cakap mekaseh sbb puji dier ensem..hahaha..harap2 la bisnes aku berjaya..hehe..:D mekaseh..

Please let me know what do you think about this post. :D