Seandainya Rumahku Penuh dengan Warna PINK~~

Kalau la rumah aku penuh ngan warna pink..rasanya camni la jadiknye kot~~

hehehe..ni rumah aku dalam The Sims Social..kat mana lagi kan kalau bukan kat Facebook…memula memang aku tanak main..lama gak la dapat bertahan..hehehe..pastu ntah camne ntah..terjebak la jugak kan…so ini la hasilnye.. :p

cute tak bilik tido nye..hehehe..suke tengok katil tu..comel gile.. 😀

simssocial-fb-pinkhouse-02

dapur pon cabinet semua warna ala2 cam pink gak laa..tapi cam pink gelap..but still pink..tu jek warna yang ade..so boleh laa~~ 😀 toilet bowl jek yang belum nak beli warna pink lagi..mahal sangat..hahaha..then ngan ala2 home office la kot yang sebelah lagi tu..

simssocial-fb-pinkhouse-03

living room pakai carpet pink yang fluffy..siap ngan sofa pink jugak..tv tu nnt nak tukar LCD screen punye..dah beli dah..cuma nak kena build la plak..so tak siap lagi…and yang bilik kecik tu cam ala2 entertainment room…kalau tengok sekarang ni dah ade keyboard dah kat situ..

simssocial-fb-pinkhouse-04

then ni garden aku yang tak seberapa..belum sempat nak di pink kan ke pe..limited resources la katakan.. 😀 hehee..

Actually screenshots ni cam aku dah amik dalam 2-3 hari lepas so cam kalau korang tengok skang ni dah ada sikit sebanyak dah berubah la jugak..

so tu jek la update aku yang merapu kali ni..nnt2 sok aku buat update cam betul2 sket..hehehe..skang ni aku tengah ade busy sket buat website..alhamdulillah rezeki di awal tahun ni macam bagus jek..harap2 berkekalan la rezeki ni.. 😀 nanti dah siap aku update kat poftfolio website aku..for now ni rahsia~~~ :p

sila2 la add aku ek kalau ade sesape korang yang main jugak The Sims Social ni..hehehe..

 

written by beba

Incoming search terms:

  • rumah warna pink (30)
  • rumah sims warna pink (1)

9 thoughts on “Seandainya Rumahku Penuh dengan Warna PINK~~”

  1. efa

    fuh!! hebbakkk.. semua kaler pink.. gigihnye main sims social.. sy aritu main gak, pastu benti dah sebab slow sgt loading nye ngan pc kat umah.. nnt dah pakat ngan encik hasben beli pc high end, nak men gem, install sims 3 ke.. tp entah bileee la tu.. silap2 die install need for speed shift die je pastu pulun men sorang2.. :p

  2. Pingback: Blog Ini Sudah Berusia 4 Tahun..Hoyee~~ | Habibah & Anas

  3. Pingback: My Sims~ : Habibah & Anas

  4. Pingback: My Sims~ – Habibah & Anas

  5. Pingback: Blog Ini Sudah Berusia 4 Tahun..Hoyee~~

Please let me know what do you think about this post. :D