Personalized Gift?? I Like….:D

Personalized Gifts - HeartBeat.my
Nak share ngan korang ni..I found this website yang provide service untuk customize things like t-shirts, keychains, mini tee, button badge, mouse pad, car sign dan banyak lagi laa…to a very unique gifts. Da lama da jumpe sebenarnya..hehe..Anyway, suitable la kalau nak buat as gifts untuk member-member ke..gf ke, bf ke, tak pon untuk laki korang or bini korang..hehehe…kalau nak buat untuk diri sendri pon boleh jugak..hehehe..

aku pon ade plan jugak nak buat personalized t-shirt ni untuk kitorang…idea tu ade gak la..just simple design with the text ‘Ayah Alif‘ untuk anas and ‘Mak Alif‘ untuk aku..hehehe..rugi diorang tak buat personalized romper ke for baby cam zazzle.com or cafepress.com. Maybe bole suggest kat diorang kot..hahaha..:D

as for t-shirt pon ade few types yang korang boleh pilih…some of it korang boleh tengok kat gambar bawah ni..

Personalized T-shirt from HeartBeat.my

Personalized T-shirt from HeartBeat.my

Yang aku nak buat tu yang Photo Tee tu la…kita boleh design sendri and send kat diorang..then diorang printkan la untuk kita. Kalau tak reti or tak nak design sendiri pon boleh..diorang akan designkan untuk kita..kita just bagi text and gambar ape yang kita nak..then diorang akan e-mailkan draft design kat kita. Pastu samada kita nak tukar or setuju ngan design tu depends la..once kita da agree diorang proceed la ngan printing..:D

Owh..lagi satu kalau untuk couple2 ni..tak kira la dah kawen ke blom ke..ade jugak couples tee…ade 6 designs semuanya for couples tee.. ni..tapi aku tunjuk 2 jek la kat sini..kalau korang nak tengok lebih-lebih lagi..tengok kat sini

Couples Tee designs...

Couples Tee designs...

Couples Tee ni ade 2 choices..satu just gambar tu jek..another one korang boleh print skali nama korang kat t-shirt tu…Untuk semua t-shirt ni sizes yang ada are XS, S, M, L atau XL. Dari kecik sampai ke beso..semua boleh pakai…:D

Mini Tee...

Mini Tee...

Kalau tak nak t-shirt besar..t-shirt kecik pon ade…ehehehe..Mini Tee..aku ade tengok testimonial kat HeartBeat.my tu..dier buat satu design t-shirt besar..then satu lagi dengan design yang sama as a Mini Tee…cute jek..hehhe..:D Mini Tee ni kalau tak silap aku ade dalam 5-6 color choices gak..

Menarik gak kan benda2 personalized ni..:D lagi-lagi kalau kita yang design sendiri mesti lagi unique..mesti la kan..takde sape pon yang ade design yang sama kat dunia ni..:)

owh..ade lagi satu yang menarik hati aku is the Car Sign!! Yang ade gambo Baby tu..hehehe..orang kalau da ada anak ni..sume la nak letak gambo anak sendiri…hahahaha..tayang anak…:p

Gambar untuk car sign tu ade kat bawah ni…tak banyak sangat sample nye…tapi at least kita can get the idea camne jenis car sign yang diorang provide…

bebile nanti maybe aku pon nak buat satu untuk letak kat kereta aku tu..hehehe…

Sample Car Signs from HeartBeat.my

Sample Car Signs from HeartBeat.my

Lagi satu..yang bestnya kat HeartBeat.my ni..diorang ade Affiliate Program yang kita boleh join. Kalau korang nak beli dari HeartBeat.my ni memang aku recommendkan korang join Affiliate Program diorang dulu. Memang banyak benefits nye.

  • Kalau korang beli sendiri korang akan dapat balik 20% dari amount yang korang purchase.
  • Kalau korang refer someone as an Affiliate..korang akan dapat RM2 for any qualified affliates.
  • If someone yang korang refer ke HeartBeat.my buat purchases.. korang akan dapat 15% daripada amount yang dibeli dan byk lagi la..kalau nak tau korang apply la for affiliate kat HeartBeat.my ni..tak rugi pon..passive income orang cakap..walaupon lambat..tapi duit jugak kan..:D

Akhir kata, itu jek laa…hehehe..korang tengok-tengok la ek website diorang ni..mana tau kot-kot ade yang berkenan di hati!! 😀

Personalized Gifts

written by beba

7 thoughts on “Personalized Gift?? I Like….:D”

  1. Pingback: T-shirt ‘Ayah Alif’ the only one in the whole wide world!! | Habibah & Anas

  2. Pingback: Join Affiliate ni menguntungkan gak ek… | Habibah & Anas

  3. Pingback: Nuffnang Buffered Earning..

Please let me know what do you think about this post. :D