My Sims~

Dah lama tak update ape2..hehe..

But this time just saje jek nak letak gambar Sim aku kat Sims Social..Ni la rupe Sim aku dalam latest pink outfit dia..

my-sims-pink

 

Then ni plak baru2 ni tukar baju..sebab alang2 untuk quest Arabian Night, aku kasi terus full outfit..tapi takde warna pink plak.. :p

my sims Arabian Night

Rumah pink pon dah renovate dah..sejak aku update last time kat sini on this post: Seandainya Rumahku Penuh dengan Warna PINK~~ dah 2 kali gak la tukar..nanti nak post kat sini gak..wat kenangan..hehehe…

Tu jek la kot..aku skang ni cam kalau sket tu update kat FB jek..but nanti ade masa aku tulis la sekali kat sini..kat FB tu kang cam tak carik balik pon cam ntah kat mana2 kot..kalau kat blog sendri ni boleh search balik.. 😀

Kadang2 aku selalu post pasal ape ayat2 Alif yang aku rasa menarik..hehe..but..tu cerita lain la..nnt update..hehe..

so tu jek la for now..

p.s: Aku cam dah try tuko style tudung lagi..hehe.. 🙂

written by beba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>