My First Sale with Zazzle

Tetibe hari ni dapat email from Zazzle.. 😀

zazzle-first-sale

Dapat sale plak..hehehe..first la ni..sebenarnye saje2 je try Zazzle ni..ade la buat a few designs..and upload kat Zazzle. Tu cerita 2-3 bulan lepas la. Then cam tinggalkan jek..cam dah takde mood plak nak menambah design. hehe.. :p tak berapa bagus gak laa..ala2 buat kerja separuh jalan…neway sket jek pon dapat nye..ade la USD1.90 ke kalau tak silap laa..

Zazzle ni caranya kita wat design sendiri..upload gambar tu..then bind to ape2 products yang kita nak laa..macam2 products yang ada kat Zazzle ni dari ke T-shirt, Mug, Business Card sampai ke apron pon ade…iPad case pon ade rasanya..macam2 laa.. aku just wat satu jenis jek dlu..t-shirt..

Dari ape yang aku bace kalau nak buat Zazzle ni lagi banyak products kita lagi bagus laa.. 😀

Nanti bile rajin maybe nak tambah lagi design untuk Zazzle ni..aku wat simple2 design jek..kat bawah ni some of designs yang aku letak kat Zazzle..

zazzle-tshirt-designKalau nak tengok design2 lain lagi boleh la melawat kedai Zazzle aku kat: Just T-shirt (Open in new tab)

Kalau korang minat ngan design yang ada ni or nak something specially designed ke tak kesah la for t-shirt ke mug ke ape ke untuk print kat HeartBeat boleh la contact aku.. 😀 or ape2 jek yang need designing ni..website ke banner ke..aku buat almost semua gak laa..

So tu jek la cerita aku for now..

p.s: Aku ade plan untuk Free Blog Makeover Giveaway untuk korang..tapi ntah laa..takde mood nak organized..hehe..dah lama dah buat..nnt la tunggu aku rajin.. :p

p.p.s: Insyallah esok nak gi bank..pergi amik earning Google Adsense kat Western Union..dah bertahun2 join baru la merasa hasilnya.. 😀

written by beba

2 thoughts on “My First Sale with Zazzle”

Please let me know what do you think about this post. :D