Free Personalized T-Shirt from HeartBeat.my

Hoyee..tadi baru jek order Personalized T-shirt from Heartbeat.my. Tadi aku cakap FREE ni plak tetibe order..mesti korang confusekan..??

So sebenarnye aku order Personalized T-shirt ni then bayar dengan earning yang aku dapat from HeartBeat.my Affiliate. So secara teknikalnye Free la kan..sebab aku memang tak payah keluar duit aku pon..

Before this aku ade cerita nak buat T-shirt yang ada gambar ABC tu kan..kalau tak ingat ade aku post kat sini : Educational T-shirt?

t-shirt ABC special agent oso

gini la lebih kurang rupe t-shirt yang bakal aku dapat nanti…hohoho..takde la sebijik..sbb ni aku pakai template jek t-shirt ni..nnt bile dah sampai aku tunjuk kat korang.. 😀

so berbalik kepada kenapa UNTUNG gile aku beli T-shirt ni? First of all kalau kite wat design sendiri (which in this case sangat simple jek kan ) harga yang ditawarkan untuk satu T-shirt ni RM5 lagi murah..so dapat RM30..then baru2 ni HeartBeat.my ade buat promo untuk belian RM30 ke atas dapat discount 25%. (Note: for HeartBeat.my member only valid until 31/01/2011). and lagi bestnye..kalau kita bayar pakai earning kita dapat pulak FREE delivery…so untung lagi RM12 (harga ke S&S pakai skynet)..payah plak explain pakai ayat ni..apa kate korang tengok jek kat screen shot order aku kat bawah ni..

order personalized t-shirt dengan heartbeat

pas dah siap2 tolak..tu jek la yang aku kena bayar..and of course sebab aku pilih untuk bayar ngan earning aku..so actually aku tak payah keluar duit ape2 la kan… 😀 Maknanya aku dapat la sehelai Personalized T-shirt yang FREE!! hohoho..nice~~ kan?

so kalau korang minat nak buat anything personalized, gifts, t-shirt, mug ke etc..bule buat kat HeartBeat.my ni..tapi jangan lupe join dlu as affiliate..lagi untung tau..

written by beba

Incoming search terms:

  • heartbeat my (24)

2 thoughts on “Free Personalized T-Shirt from HeartBeat.my”

    1. beba Post Author

      @k.izan hohoho..kan menarik gile..mana tak menarik..dah free.. :p bule..masa kat payment options tu nanti dier bagi option kalau kita nak bayar pakai earning kita..then kalau tak silap saya kalau self purchase pon kita dapat lagi discount..tapi dier creditkan dalam earning HB..so tak reflect kat sini..

      so pe lagi..berusaha la menabung dengan HB…hohoho…

Please let me know what do you think about this post. :D