Cheque Nuffnang jadik pekasam..huu..

hadoi..semalam dok kemas2 meja kerja aku ni…pastu kang ternampak la satu envelop ni yang dah jadi warna pink plak..rupe2 nye..cheque nuffnang aku yang dapat bulan 2 lepas..boleh ke tak ingat nak bank-in kan…

tak pe la tu..hehe..rezeki dikala sesak2 ni..jumpe plak duit terselit2..in this case cheque laa.. 😀

cek nuffnang

cheque nuffnang yang dibuat pekasam kat atas meja..

nasib baik jumpe..kalau tak kang sia2 jek expired ke kan rugi..walopon RM65.38 sapa nak kasi ye tak?

nuffnang current earning

nak kumpul sampai seratus!

sket lagi..aku nak tunggu RM100+ baru nak cash out.. 😀 tak lama dah ni..esok lusa dah bule dah la ni..hohoho..lama gak aku kumpul ni..ntah berapa bulan ntah…sabo jek la..hehe..

written by beba

6 thoughts on “Cheque Nuffnang jadik pekasam..huu..”

  1. izan ~ [email protected]

    perrghhh.. suka hati je buat pekasammm! bukan senang nak dapat tuhh!! dah nak dapat 2nd cheque dah ? caya laaa..!

    Beba.. nak tanya sket aaa… bleh ke share ngna k.izan camne nak add widget top post by view ? Ke widget tu utk wordpress je..? puas la cari jumpa top post by comment jekk.. hu hu…

    sharing is caring kan..? ece ce ce *bodekk!* he he

    1. beba Post Author

      hehehe..bukan suka ati..terlupa la tu..dok letak2 ntah mana2.. 😀 yg dibuat pekasam ni la 2nd cheque..pas ni untuk 3rd plak..hehe..

      ntah la k.izan..untuk wordpress jek la kot..hehe..saya tak carik untuk blogspot..so tak tau…kalau dah k.izan carik tak jumpe2 tu takde la kot..tu maknanye tak lama lagi kena tukar pakai self-hosted wordpress la k.izan.. 😀

Please let me know what do you think about this post. :D