Cashing out Nuffnang and Heatbeat earnings..

Mak ai..lama aku tak check earnings Nuffnang and HeartBeat aku..sejak kurang berblog ni earnings pon tak tercheck dah..hehe..ade setahun lebih kot dah tak tengok.. tapi bile check berbunga gak la hati..hahaha..sebab ade la yang nak dicash outkan..

HeartBeat ni memang one of my favorite gak la..tapi sekarang ni memang dah slow la earning aku kat sini..sebab dah takde wat promo ke ape ke..and baru2 ni aku check macam dah banyak jugak new custom products yang diorang tambah..and ade satu ni aku minat nak buat, of course aku ade tinggalkan sikit earning aku untuk aku redeem barang tu..so boleh dikatakan free jek la kan…hehehe

once dah tempah and aku dah dapat mende tu nanti aku update kat blog ni..

aku start ngan HeartBeat ni actually dari 2009..and kalau tengok kat screenshot payment history aku ni memang best la gak kan..for passive income untuk blog picisan cam blog aku ni..hehehe..so kalau korang still belum join affiliate HeartBeat ni boleh la join sekarang..sebab custom/personalized gifts ni memang best kot kalau nak bagi orang..so memang akan sentiasa ade demand..

aku sendiri pon ade buat a few custom gifts dengan HeartBeat ni..kalau nak tengok boleh check out kat post2 yang aku link kat bawah ni..semua hasil from HeartBeat. (All links will open in new tabs)

And ade lagi satu pon takde pulak aku buat post..another mug yang match dengan Mother’s day mug yang aku buat untuk mak aku..but untuk ayah and of course for Father’s day…

heartbeat-cashout-2013

And another one..Nuffnang pulak..screenshot kat bawah..setahun lebih kumpul baru la dalam RM250+ hehe..tapi ok la tu..untuk blog yang update sebulan sekali dua jek..hahaha..kalau nak naik lagi up kena la rajin update blog ye tak?

nuffnang-cashout-2013

So bersabarlah aku menunggu hasil cash out ni..

Sampai sini je la update Pn. Beba untuk post kali ini..

p.s: aku ade hutang satu tutorial untuk Goodie bags birthday hari tu..still dalam draft.. :p hehe..ade gambar yang nak letak..tapi tak jumpe..haih..

written by beba

2 thoughts on “Cashing out Nuffnang and Heatbeat earnings..”

  1. Zalora Team

    Salam daripada Zalora Malaysia,
    Kami sangat meminati blog anda dan cara penulisan anda menarik perhatian kami.
    Pihak Zalora Malaysia begitu berminat untuk menjalinkan kerjasama bersama pihak anda. Sila email kepada kami di [email protected]
    ?

Please let me know what do you think about this post. :D