cash out! cash out! untuk kegunaan raya..hohoho..

wahh..kejap jek masa berlalu..dah tak berapa lama lagi dah nak puasa..and pastu nak raya plak…so ape lagi…cash out la semua yang boleh..heheh..takde la banyak..tapi bule la cover sket2 expenses untuk raya…hehe..

baru jek tadi cash out duit Nuffnang..and semalam dah dapat e-mail from Nuffnang yang my cheque yang cash out before this dah on da way!! hohoho..

Nuffnang earnings - cash out

Love love Nuffnang!!

yang lagi satu tadi cash out earnings kat Heartbeat.my.

personalized gifts

hehehe…happy nye.. πŸ˜€

p.s: to Mrs. K..sorry tak dapat lagi hantar your hadiah..i’m really busy with my works tak sempat nak buat for your personalized mug.. πŸ˜€ harap awak tak kesah..skang ni kiranya dalam 60% in progress..willΒ  try to finish it a.s.a.p kay.. πŸ™‚

written by beba

11 thoughts on “cash out! cash out! untuk kegunaan raya..hohoho..”

    1. beba Post Author

      @fiza tiket flight tahun lepas dah beli dah untuk raya..hohoho..ni untuk belanje raya jek laa.. πŸ˜€ hehehe..dapat la belanje lebih sket..

      @akish hehe..bula tahan laaa..

      @mrs.k takde la sakan mana pon..hehehe.. πŸ˜€ thanks ek sbb memahami..

    1. beba Post Author

      @azzey hohoho..handbag pink..kalau ada jumpe yang berkenan dihati and dalam budget apa salahnya.. πŸ˜€

      @nur roslinda check cepat..kang tak sempat pakai untuk raya kalau lambat2 cash out.. πŸ˜€

      @mama zharfan alhamdulillah..ok2 la suzi..bule la top up sane sini untuk raya ni.. πŸ˜€

    1. beba Post Author

      @eima hehehe..insyallah harap2 pasni bertambah lagi rezeki..hehe…

      @bunga hehe..orang kata sambil menyelam minum air la ni..saya mmg suke gak berblog2 ni..so bile dapat duit ni mmg rasa best gile laaa..hoyee..

Please let me know what do you think about this post. :D