Bye bye ShoutMix ~~

byebyeshoutmix

dah tak free la pulak kan..so bye bye la ye shoutmix..

rasa2nya shoutmix ni or shoutbox in general takde la cam penting sangat kot..macam malas jek nak letak shoutbox lagi..hehehe..normally yang masuk kat shoutbox ni spam or iklan2 and etc..sekali sekala jek la yg cam betul2 msg for kita..ye tak?

so after this kalau sesape nak meninggalkan pesan kat aku just comment on post  or use the contact us form. 😀

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D