Bershopping skincare SK-II..

Lama betol tak bersiaran ni..hehehe.. kalau rancangan TV da bankrupt da ni..hahaha..

Banyak actually mende nak update..tp nak kata busy sangat tu idok la juga..hehe..ape2 insyaAllah akan aku usahakan juga untuk buat post2 semua events or sweet memories yang lepas2 yang tak sempat lagi nk dipost kat blog ni.. 🙂

Panjang la plak mukaddimah..hahaha..lari tajuk lak tu..ok lah…so tajuknye bershopping SK-II so ini la hasil tangkapan yang ade..

image

Thanks to my friend Ain yang dok kat Jepun..dia ni macam ala2 personal shopper gitu kat Japan..kalau nak beli apa2 kat Jepun silalah PM dia kat Facebook..boleh search: Cotton Fluff Japan 🙂

Ade yg order t-shirt HRC, baju from Uniqlo, Gundam..and of course SK-2 ni lah…

Service of course mantap..hehee..harga pon best.. 🙂 Ini testimoni tak berbayar ye..satisfied customer gitu..

Jadinya ni je la update hari ni..doa2 kan lah aku ni rajin nak update semua cerita2 menarik..i.e: Azri! Hehehe..

written by beba

5 thoughts on “Bershopping skincare SK-II..”

    1. beba

      kalau banding ngan orang yg saya pernah beli kat FB sebelum ni mmg untung lagi la..walopon kena bayar mahal lagi untuk post pakai EMS.. 😀 tapi kena beli banyak lah..kalau Airmail bule gak..murah je kalau sket..tp lama nye la nak sampai..dok bajet ingat ke dah MIA..nak dekat sebulan baru sampai..hehehe..

Please let me know what do you think about this post. :D