Baru tau rupenye bule tukar warna PINK! :D

yahoo-mail-pink

 

see..warna pink dah aku punye Yahoo Mail…hehehe.. 😀

baru jek tukar..before this tengok kat options takde lagi benda ni…tadi pon sebab nak update signature..tu yg gi kat options..tengok2 bule tukar plak..hehehe..

so skang ni dah warna pink da yahoo mail aku..so sweet…

bercakap pasal e-mail ni cam teringat plak sejarah nama2 email aku dlu2 sebelum pakai beba_anas [at] yahoo [.dot] com ni..

mula2 sekali e-mail yg aku create is [email protected]..83 tu of course la tahun aku lahir, nicky tu plak dlu aku minat gile wei kat nick BSB tu..hahha..ni time sekolah lagi..dari form 3 kot email tu…lama gak aku pakai..rasanya sampai dah masuk MMU baru bukak e-mail Yahoo…

Masa kat MMU dlu kat bile form group untuk assignment jek mesti bertukar2 YahooID..untuk berYM la ape lagi..masa tu email yang aku create [email protected]..angela tu dlu cam aku suke nama tu..then pastu aku gabungkan ngan heroin game Final Fantasy 9, Princess Garnet..so jadik la angela_garnet tu….

Lama gak aku pakai ni..then list YM friends aku kompom menjela2 kena scroll banyak kali gak..hasil ntah berapa tahun dok kat MMU tu..ade yang jadik kawan..ade tu just kawan assignment jek laa..hehee..

tup2 few years back..aku tak ingat bile..tetibe aku nak login ke email aku dah tak bule…sudah..then aku try nak retrieve cam dah takle plak..aku rasa dier tanye birthday aku bile kot..hahaha..aku dlu2 mana nye nak create account pakai info yang betul..semua dok tipu2 jek..dah tu..langsung la takle retrieve…so dengan hati yg luke aku pon create la email baru yang pakai sekarang ni…kompom2 la korang tau kan dari mana aku dapat nama tu..hehe.. :p

nampak kan aku ni setia ngan yahoo..hehe..dah 10 tahun aku dengan Yahoo Mail jek..:D

Tapi sekarang aku ada banyak email..semua domain yang aku ade semua ade email..hahaha..tapi my primary email still beba_anas ni laa..semua email2 to email domains aku tu aku forwardkan ke email yahoo aku..sebab aku malas nak bukak thunderbird (ni open source..biasanya orang pakai outlook) tu selalu..bile ade email yang nak reply baru la aku bukak and reply..

so..gitu la sejarah nama-nama e-mail aku…

written by beba

Incoming search terms:

  • cara tukar warna facebook (16)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>