Apa dah jadi dengan MyLook???

Mesti korang pon dah perasan kot..kalau tak silap dari semalam lagi kot..bile masuk MyLook, nnt just keluar page cam kat bawah ni…

mylook

apa dah jadi?? forbidden plak..

agak2 nye kenape ek? adakah ini membuktikan yg MyLook ni hanyalah scam?? kalau tanye aku, ntah laa..tak tau..hehee..macam dah 2 hari lebih jek ni..

just wait and see je laa..

 

written by beba

8 thoughts on “Apa dah jadi dengan MyLook???”

  1. nadic

    saya pun ade terbaca tentang my look ni dekat blog org lain.. hm.. mmg scam la agaknyer.. tapi ramai dah mrh2 sbb mcm tipu pulak… ader gak yang redha jek sbb tak yah bayar pun nak join .. cuma terkilan sbb mcm bg janji palsu plak. tak pe la.. nuffnang ader .. hee

  2. Pingback: It’s the end of MyLook..

Please let me know what do you think about this post. :D