Ada sesiapa nak buat Blog Makeover?

Kalau2 ade yang dah boring ngan rupe blog korang..nak kasi make over sket…

Ye la..kalau korang ni bekerja mesti masa tu takde kan nak gi make over blog bagai…or maybe malas nak menggodek2 photoshop dok edit2 gambar nak buat header ke…kat umah tu better la spend masa lebih sket ngan family kan…

And here I am…seorang SAHM yang ada pengalaman buat graphics designs, can do web programming and have a degree in Bmm Software and Animation. .dan ada masa yang boleh diberikan untuk berkhidmat untuk korang.. 😀

Actually ini servis2 yang I’m going to offer you guys:

  • Blog Makeover (Template for Blogspot or WordPress)
  • Setup new wordpress on your own .com domain (kena ada hosting and domain sendiri)
  • Static HTML website
  • Online Shopping Cart website (E-commerce Website)
  • Graphic Designs (Business Card, Website Header, Web Banner/Blog Badge, Watermark and etc..)

 

Actually aku dah pon setup a portfolio site where I’d post a few of my previous works..ade lagi yang aku tak letak..huu..nanti2 la kot.. 😀 Korang bule tengok kat sini: http://creativelybeba.com.

creatively-beba - blog make over and design malaysia

Website portfolio aku tu buat pakai wordpress gak.. 😀 WordPress ni sebenarnya mmg powerful la for me..bukan setakat buat blog jek bule..nak guna as CMS pon bule..sebab templating system dier macam2 bule buat..ko bule buat website yang tak nampak cam blog pon dengan wordpress ni…

Tapi cam ade sket2 lagi yang aku kena ubah2 kat situ..hahaah..aku kalau sendiri punye benda mmg cam kadang2 tinggal then pick up balik..but jangan risau..kalau aku buat kerja untuk orang lain aku sangat2 la committed and always give my best..yo laa..orang bayar kan..sendiri buat free2 jekk… :p tapi ade gak orang yang suh aku buat kerja pastu dah setahun lebih pon tak bayar2 lagi..ops..tapi tu cerita lain..

written by beba

6 thoughts on “Ada sesiapa nak buat Blog Makeover?”

    1. beba Post Author

      @nad logo..um..hehehe..aku tak pro buat logo wei..tapi kalau simple cam text logo decorate sket2 ke bule la kot…

      @whitey mommy degree tu actually takde la belajar wat design pon..mostly wat software jek..hehehe..programming guna C++,Java, VRML etc..and ade la belajar sket2 guna 3dsMax, Maya semua tu..tapi basic2..as for HTML,PHP and photoshop, AI semua pon belajar sendri gak..saje jek nak poyo kejap letak nama degree kat situ…hahaha…kalau dlu2 amik belajar wat graphics pon mesti best gak kan.. 😀

    1. beba

      salam..

      sorry lambat reply..saya mmg dah lama slow sket bab2 blogging ni..hehehe..

      boleh email saya tak? at beba [at] creativelybeba [dot] com..
      or PM kat FB pon bule..search for Habibah Ismail..
      and let me know nak makeover for blogspot or wordpress..
      nanti saya bagi harga.. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>