800 posts…

blog beba-anas: 800 posts

800 posts..wohoo… sikit je kot kalau banding ngan blogger tegar..hahaah.. aku last few years la tahun bile ntah.. ada la tegar gak..hari2 at least mesti ade satu update.. masa tu Nuffnang pon masyuk..hahaha.. sekarang ni kadang sebulan tu nak up kan satu post pon berterih..hahaha.. pemalas sungguh. Banyak gile hutang posts pasal Azri. Pasal Alif pon dah lama gak tak post ape2.. huu..

Blog aku ni aku tengok trend nya yang selalu orang masuk kat post macam resepi-resepi simple yang aku share. Resepi macam resepi simple for breakfast ke and lately macam dok share recipes biskut la kek la ape yang aku dok rajin try tu..hehehe..sejak dua menjak ni sebab ramai search resepi kuih raya pon glemer gak la resepi biskut coklat chips nestum aku tu.. 😀

top 10 post blog beba-anas

Lagi satu yang glemer sket pasal tutorial DIY goodie bags for birthday tu..

Jadinya saje je lah aku highlightkan bab simple recipes and diy segala ni kat navigation menu blog ni atas sinun..sekarang ni tengah dok merajinkan diri nak tukar template baru..hehehe..design semua dah setel dah tengah dok tengok coding..Ok lah..tu je..

p.s: Hari ni cuti beraya dah..hahaha..semalam ngan dua hari lepas dah beraya dah..tak larat dah haa..hahaha…

p.p.s: Post untuk hari raya tak up lagi ni..hahaha…sabo je lah..

written by beba

One thought on “800 posts…”

Please let me know what do you think about this post. :D