1111 comments..

Hari tu sempat aku capture masa comments in my blog dah mencapai 1111 comments

1111 commentssekarang ni dah naik lagi..terima kasih kepada korang2 yang sudi memberi comments kat entry2 aku yg tak seberapa ni. Dengan comments korang ni la yang bagi semangat and membuatkan aku tau yg ade gak la yang sudi bace kemerapuan aku kat blog ni..heehe..thanks ye korang..really appreciate it.

Just want to remind korang yang aku akan buat contest nanti…tunggu tau…tak buat lagi banner untuk contest ni.. 😀

p.s: keep up the good comments kay guys, maybe sometimes in the future aku nak pick top ‘pengomen’ maybe 1 or 2 and reward you.. tp make sure komen tu ada kena mengena la kan ngan tajuk..jangan la komen just buat muke senyum ke..tulis sepatah dua jek ke..reject tu..hahaaha.. :p

written by beba

6 thoughts on “1111 comments..”

  1. beba Post Author

    @fiza hehe..sebab cantek tu la capture..hehe..skang da tak cantek da..nnt bile ada cantek lagi baru capture lagi..heehe

    @netty hahaha..nnt sape yg tak muat pakai kasut size 8 tanak la comment kat blog aku ni..aku takde la buat contest ni..sbb nnt jadik org comment cam tak ikhlas plak..dok berkejar2 wat komen sebab nak dapat something..pastu komen pon nnt ntah ape2 jek kang..just untuk tambah bilangan.. :p nnt someday bebile aku suke and ade fulus aku tengok la sape yg banyak komen tu..ada la rewardnye..hehe.. :p

    @ejaa hahahaa..takde nye PM mana plak yg nak masuk kat blog ni..hahaha..kalau buat muke jek aku pon tak paham ape yg orang tu nak sampaikan..at least ade la gak sepatah dua kang perkataannye kat situ.. :p

Please let me know what do you think about this post. :D