What I learned in Sabah…

Ni la benda baru yang aku belajar kat Sabah ni…Nasi Panas and Sayap Ayam..terbaek..!!!!hahha..tp bukan sayap ayam kat memana jek tau…sayap ayam kat sebelah Giant Likas in KK..mmg terbaik…kalau korang datang sabah..nak makan sayap ayam yg besh..pergi la kat sini…sini mmg aku approved kesedapannye..mmg menjilat jari..:p

Nasi Panas dan Sayap Ayam terbaek!!

Nasi Panas dan Sayap Ayam terbaek!!

mmg makan 2 tu jek..jangan tambah lagi benda lain..hohoho..mmg besh..kat Sabah ni orang mmg suke btol makan sayap (orang sabah panggil sayap..tak panggil chicken wing de..) kat memana pon cam boleh jumpe…kalau pasar time bulan puasa tu…mmg ni la yang berlambak2 orang jual…Sayap Ayam..kalau kat semenanjung kiranya ala2 ayam percik la ni…hehe..aku suke sayap ayam @Giant Likas tu sbb sos dier sedap…mmg terasa pedasnya…and pekat..mmg terbaik laa…:D

written by beba

Incoming search terms:

  • resepi sayap ayam bakar sabah (26)
  • resepi chicken wing sabah (18)
  • sayap ayam sabah (18)
  • resepi sayap ayam sabah (15)
  • sayap bakar sabah (1)

3 thoughts on “What I learned in Sabah…”

Please let me know what do you think about this post. :D