wedding cards to be printed..

last tuesday kitorang pegi puchong..office org wat kad tu..da setel da sume da btol da..harap2 la…xtau la kalu terlepas pandang..heheh…um..so 2nd deposit pon da setel…just have to wait for the cards to be printed. maybe late february da bule dpt..mak nk cepat kad tu sbb dier nk kasi kat sedara2 dier time yati kawen nnt..yati tu cousin aku..dier kawen awl bulan 3 ni..dier ni pon cite lebih kurang same gak ngan aku ngan anas..tp bezanyer dier penah kapel ngan aboy (bakal laki dier tu) time form 3..then clash..aku xpenah kapel ngan anas..huu..dier tu dlu poyo2 jek kate xmo kawen awl2…tup2..dier yg kawen lagi awl dr aku..walopon sebulan jek awl..hehe..:D

 

esok cuti..hari wilayah..kan? jgn x cuti lak..plan esok nk kemas almari tu..cabinet kat atas umah tu nk ubah letak bawah..so kena kosongkan..then almari kat bawah tu nk bawak naik atas..so kena gak kosong gak..alahai..mana la nk letak baju2 tuh..huu…tu la..rumah byk sgt barang2..xtau da nk letak kat mane..anas plak da balik sabah da ni..sape nk di kerah lagi ni..huuu..xde kerahan tenaga..dak2 ni skolah plak..huu..nasib la..huuu..

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D