The Twilight Saga:New Moon;Trailer on Jimmy Kimmel

New Moon…huu..nak sangat tengok cite ni…tapi…camne..Takkan nak bawak En. Alif tengok wayang kot..hahaha..bule ke ha? Ade yg pernah buat tak bawa budak besar Alif tengok wayang? Umm..tapi tak elok kot untuk hearing dier..da la kat wayang tu kuat gile bunyi…hai laaaa…tak can la nak tengok ni..huu…

Tengok trailer cam besh gak..hopefully la…

Then watch this one…

Tapi biasanya movie takkan boleh lawan la buku dier…mmg terbaek..lgpon aku memang minat kalau vampire2 ni..hehehe.. 😀 Di antara buku2 yang memang tak lepas la dari tangan. Aku baca 4 buku ni kejap jek..paling lama sebulan kot..hahaha..first beli twilight, then new moon, pastu terus borong eclipse and breaking dawn sekali gus…

My Collections of The Twilight Saga

My Collections of The Twilight Saga

tapi edward in my imagination lagi hensem dari edward in the movie, ape nama mamat tu..robert pattison ke camne eja ntah..hahahaa…tak hengat aku..tapi jacob in the movie tu aku rasa cam sesuai and almost sama to what I have in mind. Lagi satu Rosalie..cam tak sesuai..apa yg aku imagine Rosalie ni memang cun gile la…tapi minah yg berlakon tu cam tak cun langsung pon..huu..

cukup2 la aku berangan..hahaha..nak tido la..da malam sgt da ni…sebok jek nak tengok blog..sume sebab the second video from youtube tu..hahaha..klaka gile… 😀

written by beba

Please let me know what do you think about this post. :D