Teringat pulak masa zaman dulu kala….

Tetiba cam rasa teringat plak masa zaman dulu2, masa time still muda mudi..kurus..selim melim..hahaa..tapi di sebabkan kitorang baru jek pas celebrate our 2nd wedding anniversary (padahal takde spesel2 pon..) terasa cam nak tengok gambar2 lama time kitorang bertunang dulu…

Kat blog ni aku tak pernah cerita pasal tunang2 ni..sebab blog ni pon aku create masa tu lagi 3-4 bulan nak kawen dah..tapi dlu ade la tulis sket2 kat blog lama aku dlu (link ade kat sidebar under My Other Sites..nnt ingat nak tukar link..malas nk tukar kat sini nnt..:p )…blog zaman berchenta dlu..klaka gak kalau bace balik..hahaahaa..ntah ape2 la yang aku karutkan kat situ.. :p

meh tengok gambar2 lama kitorang masa masing2 pon masih slim..

sarung cincin di jari manis

sarung cincin..

malu2 meow lak aku masa ni..ramai orang keliling..huu..

majlis pertunangan beba dan anas

saya dan en. tunang

time kitorang dlu tunang2 ni tak ramai lagi orang yg dok wat mini pelamin ni…niat di hati ada gak nak wat camtu..tapi yang free guna barang2 kat rumah tu jek laaa..al-maklum laa..mak aku pon byk bunga2 stock dier kat rumah tu..dier kan dok buat gubahan hantaran ni..tapi..dah kalau semua pon nak buat sendri..last2 tak menjadi..haaha..takde masa.. :p last2 sarung jek la cincin kat tengah rumah…

cincin tunang

cincin tunangku...

cam tak clear pulak gambar ni…tu pon nasib baik la ade member aku yang rajin dok snap gambar ni..kalau tak, mmg takde la gambar cincin di jari manis ku time tunang ni.. :p

bersama bakal mak dan pak mertua

bersama bakal mak dan pak mertua..

bakal? heheh..masa ambik gambar ni laa..sekarang ni mmg dah jadi mak and pak mertua ponn..  😀

p.s: pasni aku update pasal peserta Love is you and me contest pulak lah..meh la join kay… 😀 memeriahkan lagi contest aku ni.. :p

written by beba

Incoming search terms:

  • cincin tunang (360)
  • majlis pertunangan (128)
  • sarung cincin tunang (93)
  • cincin pertunangan (46)
  • majlis tunang (32)

3 thoughts on “Teringat pulak masa zaman dulu kala….”

  1. iefa

    haahah aku ske tgk gamba2 mase tunang n nikah kawen..lain2 gambo aku pakai gaun ptong kek..kecik jek pingang kite time tuh..kuikuikui

    akhir nyer alip bejln yooo…cayok alip…punah kan idup mak kamu :p (mls nk komen kt page tuh :p)

    1. beba Post Author

      time kawen and tunang la time cun2 melawa lebeh2 kan..hahaha..tp ko lagi slim laaa..ko masa kawen mmg slim abes..aku takde la slim sgt…huu…

      hahaa..pips..before dier jalan pon umah dah cam tongkang pecah dah…same jek nnt.. :p

Please let me know what do you think about this post. :D