Subang RM5 dapat 8 pasang…

Dah lama gak la aku dok pakai subang murah ni..hahaha…yang pakai before this bule plak kan patah..nak beli cam ntah la kan..so last2 cam dok jalan2 kat Daiso bule plak terjumpe subang ni…

subang-rm5-daiso

so pe lagi..beli jek laaa..haahaha..patah ke ilang ke tak kesah dah pasni…tapi buat masa ni mmg patah tu belum pernah la…tapi belakang dier tu terjatuh..time tido kot..aku pon tak perasan..

subang-rm5-daiso

dier ade several shapes gak…tapi yang aku beli ni dalam bekas pink tu laa…heart shape…kalau tak silap aku ade yang star, circle, square kot..basic2 shape ni laaa…tak ingat dah..hehehe…

tapi ok jek laaa…murah..and yang penting lubang subang aku tak tertutup… 😀

p.s: kitorang (aku and alif) dah berehat2 kat umah dah skang ni…Alif skang ni dok tengah nap…dah siap makan bubur nasik and makan ubat…tertido sambil2 tengok cerita kartun dier…kat sini tak payah nak berebut tengok tv ngan pak cik dier dah..hahaha…

written by beba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>