Snickers Hunting Mission; Status: Mission Accomplished!!

wohooo…akhirnya dah jumpa Snickers!!

dah lamanya rasa aku tak tengok blog sendiri..heheeh..busy ngan kerja and busy gak ngan Alif…2 hari lepas Alif demam plak..hari ni cam dah sihat dah tu…cuma nak mengabiskan antibiotik dier jek la lagi..dah la dah susah balik nak makan ubat…haahhaa…

woh..berbalik pada mission untuk mencarik Snickers ni..akhirnya dapat gak pekena Snickers…adakah ni berkat bulan Ramadhan?? hehehe.. :p

2 hari lepas masa Alif demam tu kitorang pergi la klinik..pastu cam terlalu kat 7E kat Inanam…selalu gak lalu situ..everytime kalau pergi klinik (beberapa kali setahun..hehe) tapi tak tersinggah..

and masa kitorang wat ronda2 mencari Snickers di Kota Kinabalu hari tu..just pergi kat Damai, Likas, bandar KK and mana lagi ntah..tapi tak gi plak kat Inanam..hehe..

so nak dijadikan cerita..masuk jek..round2…pap…terpampang snickers ada less than 10 bars kat atas rak tu..wohhooo..pelagi..sambar la 2 ketul (cukup la 2.. :p) lenkali bule beli lagi..hohho..

snickersp.s: akhirnya dah dapat hajat di hati…at least one of them laa..hohoho…tu untuk update pasni plak..hehe.. 😀

 

written by beba

3 thoughts on “Snickers Hunting Mission; Status: Mission Accomplished!!”

Please let me know what do you think about this post. :D